[layerslider id="5"]

Konsten att få ut mesta möjliga

Många tycker det är knepigt att beräkna hur den ekonomiska situationen kommer att se ut efter att man slutat förvärvsarbeta. Pensionen har flera olika källor –  den allmänna pensionen, tjänstepensionen och eget pensionssparande – och det kan vara svårt att få en överblick och göra rätt val. Prosp hjälper företag och privatpersoner att hitta skräddarsydda lösningar där pensionspengarna placeras så de ger god avkastning till rimliga förvaltningskostnader.

pension_apple

En genomtänkt utbetalningsplan

Hur ska din pension och ditt sparkapital betalas ut? Det är viktigt att lägga upp en klok utbetalningsplan av minst två skäl:

1) när utbetalningsplanen väl slagits fast kan den inte ändras

2) och vi utgår från att du vill ha ut mesta möjliga av dina investeringar.

Det gäller alltså att ta hänsyn både till hur ditt ekonomiska behov kommer att se ut och förändras efter pensionen, under hur lång tid pengarna kan betalas ut och vilka maxgränser olika försäkringar har för uttag. Det kan också vara klokt att ta reda på vad som händer med pengarna vid ett dödsfall.

Prosp gör en grundlig analys av dina möjligheter, håller koll på vad marknaden erbjuder och föreslår lämpliga alternativ.

SAMARBETSPARTNERS

lansforsakringar-logo
skandia-logo
seb-logo
movestic-logo
euroaccident-logo
folksam-logo
danica-logo

TILLSTÅND

fi
insuresec